ÄLÄ JÄÄ TÄYSIN YKSIN!

Saanen auttaa teitä, jotka tuskailette  yritysmarkkinoinnin, verkkosivujen, digin tai printin kanssa.

Yksin kotisivujen teko kattaa

tiivistetysti: verkkosivualustan valinnan, domainin, webhotellin, tekstisisällöt, some-feedit, hakukoneet, markkinoinnin automaation, kuvamaailman, Google Analyticsit, laskeutumissivut, lomakkeet, tietosuojan (GDPR) ja tusinan muita elementtejä… sekä jatkuvaa kehittymistä ja seurantaa.​

Keskity omaan osaamiseesi – ulkoista mainonnan suunnittelu ajoissa

On hullun hommaa suunnittella ja toteuttaa kokemattomana oman yrityksen tai työnantajan markkinointivälineitä, kotisivuja tai tuote-esitteitä yömyöhään, kun aamulla voisi herätä pirteänä tekemään oikeita töitä. 

Vaatii markkinointi jäsentelyä ja ajatustyötä myös omassa pääkopassasi, mutta se kannattaa, kun tietää, miten alan ammattilainen opastaa ja hoitaa asiat kuntoon, jolloin lopputulos on yrityksesi näköinen ja kohderyhmääsi houkutteleva tuote tai palvelu.

Voit tietysti tehdä kaiken itse, kuten minä teen, mutta kyllä minäkin käytän toisinaan viestinnän ammattilaisia käymään läpi omia markkinointiratkaisujani.

Omat kotisivuni olivat vanhemmat, kuin asiakkailleni tekemät

Meridesignin uudet sivut roikkuivat koneellani elokuusta joulukuuhun. Sivujen teko vei minultakin useita työpäiviä ja nakersi vapaa-aikaani.

 

Sanomattikin on selvää, että en teetä kotisivuja tai mainonnan suunnittelua toisella ammattilaisella, mutta en tekisi ikinä tätä kaikkea itse, jos olisin kampaaja, konepajayrittäjä, koirakuiskaaja tai tee-se-itse-mies, vaan minä tekisin uskomattomia kampauksia, koneistaisin niin pirusti, terapoisin kaikki koirat heiluttamaan häntäänsä ja nikkaroisin iltaisin palvelutalon mummoille keinutuoleja. Niin minä tekisin!

SUUNNITTELU

Meri Yrjänä-Siivonen

Karkkila & Nummela

041 5030 447

meri@meridesign.fi

MAINOSLAHJAT

Markku Vento

Lappeenranta

045 331 2840

markku@meridesign.fi

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White LinkedIn Icon

© 2020 Meridesign & Marketing

Meridesign & Marketing
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White LinkedIn Icon