Meridesign & Marketing tietosuojaseloste

 

Säilytämme asiakastiedot laskutus- ja reskontraohjelmistossamme, joka on pilvipalvelu ja salasanoin suojattu. Asiakastiedoista yrityksessämme vastaa yrityksen omistaja Meri Yrjänä-Siivonen sekä liikelahjapuolen asiakastiedoista Markku Vento. Asiakastietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, eikä niitä käytetä ulkoiseen markkinointiin. Asiakastietoja kerätään ainoastaan sopimus- ja laskutustarkoituksiin sekä Meridesignin asiakasviestintään ja suoramarkkinointiin.

Miten saan yhteystietoni pois Meridesignin rekisteristä?

Entisillä asiakkailla on oikeus pyytää poistaa heitä koskevat tiedot arkistosta. Nykyisillä asiakkailla on oikeus saada heitä koskevat tiedot tarkistettavikseen ja pyytää tekemään niihin mahdollisia muutoksia/korjauksia.

Kotisivuilla vierailut ja yhteydenotot

Kotisivuillamme käytämme evästeitä kotisivujen sisällön räätälöimiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Tallennamme ainoastaan yhteydenottolomakkeen kautta tulleet yhteystiedot ja viestit järjestelmäämme helpottaaksemme yhteydenpitoa lomakkeen lähettäjän ja meidän välillä. Emme luovuta lomakkeen kautta tulleita yhteystietoja kolmansille osapuolille.

SUUNNITTELU

Meri Yrjänä-Siivonen

Karkkila & Nummela

041 5030 447

meri@meridesign.fi

MAINOSLAHJAT

Markku Vento

Lappeenranta

045 331 2840

markku@meridesign.fi

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White LinkedIn Icon

© 2020 Meridesign & Marketing

Meridesign & Marketing
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White LinkedIn Icon