top of page
Meridesign & Marketing tietosuojaseloste

 

Säilytämme asiakastiedot laskutus- ja reskontraohjelmistossamme, joka on pilvipalvelu ja salasanoin suojattu. Asiakastiedoista yrityksessämme vastaa yrityksen omistaja Meri Yrjänä-Siivonen sekä liikelahjapuolen asiakastiedoista Markku Vento. Asiakastietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, eikä niitä käytetä ulkoiseen markkinointiin. Asiakastietoja kerätään ainoastaan sopimus- ja laskutustarkoituksiin sekä Meridesignin asiakasviestintään ja suoramarkkinointiin.

Miten saan yhteystietoni pois Meridesignin rekisteristä?

Entisillä asiakkailla on oikeus pyytää poistaa heitä koskevat tiedot arkistosta. Nykyisillä asiakkailla on oikeus saada heitä koskevat tiedot tarkistettavikseen ja pyytää tekemään niihin mahdollisia muutoksia/korjauksia.

Kotisivuilla vierailut ja yhteydenotot

Kotisivuillamme käytämme evästeitä kotisivujen sisällön räätälöimiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Tallennamme ainoastaan yhteydenottolomakkeen kautta tulleet yhteystiedot ja viestit järjestelmäämme helpottaaksemme yhteydenpitoa lomakkeen lähettäjän ja meidän välillä. Emme luovuta lomakkeen kautta tulleita yhteystietoja kolmansille osapuolille.

bottom of page